Ve dnech, kdy jsem sfoukla pomyslných třicet svíček (bylo to dvakrát, takže počet svíček se mi zřejmě znásobil - což v poslední době vnímám, že právem... protože občas je to na dva pomocníčky, co by mě zvedali z gauče a chodili mi nakupovat, taky za mě vařili polívky a ráno za mě otvírali oči), tak v těch dnech jsem otevřela dvě veliké krabice. Kávovary z Datartu v nich nebyly, za což mnohokrát děkuji :)

čtvrtek 29. srpna 2013

I v sámošce za kočku


Původně měla tohle být taška na máslo a rohlíky pro sestru k dubnovému svátku ... ale než jsem byla schopná se posadit k počítači a vyťukat tyhle tři řádky, tak ji můžu představit - vzhledem k jejímu včerejšímu prvnímu termínu porodu - jako takovou akorátní tašku na pleny.



















Na všechny háčky světa



Nehorázně rychle utekl rok, na jehož začátku jsme Adélce vycpali dno prvňáčkovského kornoutu ručníkem a zasypali bonbony. Možná nad naším domem stál někdo s kouzelnou hůlkou a mával a mával, aby čas běžel a my ho nestíhali. Je to rok, co si její červené střevíčky prvně vyšláply pěšinku ke školní lavici. 


Střevíčky na palci tlačí a z pěšinky je už sakra cesta. Ale nadšení po ní jít se od loňských prvních dní nezměnilo. Už se u nás znovu odpočítávají noci do druhého září.





Mít ve třídě ručník, co nikdo jiný nemá, byl jedním z těch nápadů nad nápady. Rozhodně si ho žádné dítko s Adélčiným nesplete a v řadě ručníků u školního umyvadla právě tenhle vyniká jak věžička ve stavebnici.

Letos přibude jedna věžička na kroužek keramiky a pak taky ...  oblečeme pár háčkůháčky světa našeho.







 Některé z nich můžou ozdobit i háčky světa vašeho :)